Valmiit ohjelmat, lisäpalikat, asennus, koulutus...

Datamyyrän tuotteet

Datamyyrän päätuote on Työmyyrä ERP, jota jo on kuvailtu laajalti muualla tällä sivustolla, ja muita varsinaisia tuotteita meillä ei sitten olekaan. Keskitämme tarmomme Työmyyrä ERP:n ylläpitoon ja kehitykseen sekä ominaisuuksien lisäämiseen siihen sekä sen lisäpalikoihin.

Lisäpalikat
Teemme myös erilaisia lisäpalikoita, joita saatetaan tarvita yrityskohtaisesti. Esimerkiksi toimiala- tai yrityskohtaisten erikoistietojen selailut, ylläpidot, raportoinnit ja automaattiset päivitykset.

Ohjelmassa on jo joitakin automaattisia tuotetietojen ladontaohjelmia paperiluetteloita tai internettiä varten, joissa tulostetaan tietokannan sisältöä sellaisessa muodossa, että se voidaan suoraan lukea esim. taitto-ohjelmaan (valmiiksi muotoiltuna ja taitettuna!) tai siirtää sellaisenaan internet-kotisivuille.  Näitä voidaan tarvittaessa tehdä myös erikoistarpeisiin.

Tai luetaan päämiehen tuotetietoja esim. tiedostosta tai suoraan internetistä, ja päivitetään omaa tuoterekisteriä luetuilla tiedoilla.

Tällaiset operaatiot voidaan täysin automatisoida. Pyydä tarjous.

Koulutus
Tarjoamme myös koulutusta sekä Työmyyrä ERP:n käyttöön että sen kanssa käytettävien apuohjelmien käyttöön. Esimerkkinä vaikkapa juuri taitto-ohjelma tai kotisivujen ylläpito. Koulutus voi olla persoonakohtaista kädestä pitäen -koulutusta tai kohteena voi olla suurempi ryhmä. Kielenä voi olla suomi tai englanti. Pyydä tarjous.

Tuki
Ongelmatilanteissa olemme aina valmiit auttamaan asiakkaitamme. Normaali tuki kaikille käyttölisenssin hankkineille käyttäjille annetaan sähköpostilla ja näillä sivuilla. Eri sopimuksesta voimme tarjota myös suoraa puhelintukea. 


Julkaistu 1.11.2011